Звітуємо про роботу профкому первинної профспілкової організації ЗДО№17 у 2021 році

Відповідно до Статутних завдань були проведені  профспілкові збори. Теми: Обговорення та затвердження річного плану роботи первинної профспілкової організації ЗДО № 17. Про забезпечення профспілкового контролю за дотриманням Правил внутрішнього трудового розпорядку.

Було проведено 15 засідань профкому, на яких обговорили питання: розглядання заяв на матеріальну допомогу; підготовка та проведення свят; привітання ювілярів; встановлення нових тарифних розрядів та надбавок педагогічним працівникам, доплат за умови праці обслуговуючому персоналу, затвердження тижневого навантаження педагогічним та медичним працівникам, збільшення посадових окладів за години роботи в групах.

Протягом року було розглянуто 14 заяв на надання матеріальної допомоги: Руденко О.Д., Ніколаєнко І. П. (двічі), Юхіменко С.А., Боровик Ю.О.(двічі), Петрак В.В., Савченко Л.В., Польова О.Ф., Дарій Л.Б., Лісова К.Ю., Бойченко Л.І., Сватенко О.В., Алєксеєнко В.І.(у зв’язку з хворобою (на операцію), на лікування дитини, з нагоди ювілею, на День захисника Вітчизни смертю близьких). По всіх заявах була надана матеріальна допомога.

Були надані консультації з охорони праці працівникам нещодавно прийнятим на роботу.

Конфліктних ситуацій не було.

У 2021 році комісія культурно - масової роботи організовувала та проводила такі заходи:
- святкування:
Дня дошкілля


Нового року


- привітання ювілярів


- відвідування театрів


- організували екскурсії:

Дніпровські плавні


Одеські катакомби та кримінальна Одеса:


Миколаївська обсерваторія:

Пропонуємо продовжувати роботу Профкому щодо захисту прав і інтересів працівників освіти. Бажаємо міцного здоров'я і, натхнення і наполегливості.



Голова профкому ЗДО №17 Лілія Несвітайлова

  
Категорія: Новини членських організацій | Переглядів: 311 | | Рейтинг: 5.0/1