У Мінекономіки здійснили повідомну реєстрацію змін до Галузевої угоди

У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (Мінекономіки) повідомили ЦК Профспілки, що зміни до Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки (зі змінами у редакції від 19.04.2018) зареєстровані Мінекономіки 29.01.2021 за № 2.

Як уже повідомлялося, зміни та доповнення до Галузевої угоди на 2016-2020 роки було схвалено на пленумі ЦК Профспілки, що відбувся 19 квітня 2018 року.

Із чинною Галузевою угодою можна ознайомитися та звантажити у рубриці «ГАЛУЗЕВА УГОДА» на головній сторінці сайту.

Питання укладання нової Галузевої угоди між Міністерством освіти та ЦК Профспілки буде розглянуто найближчим часом на засідання президії ЦК Профспілки.

Завантажити документ

До відома

Галузева угода – один із основних нормативних документів соціального партнерства. На її підставі забезпечується реалізація досягнутих між Профспілкою працівників освіти і науки України та Міністерством освіти і науки України домовленостей про врегулювання професійних, трудових і соціально-економічних інтересів, прав і гарантій працівників освіти та студентства.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Категорія: Новини та події | Переглядів: 403 | | Рейтинг: 5.0/1