Профспілкова організація ЗДО № 17 м.Миколаєва - територія толерантності, дружби і добра
Відповідно до Статутних завдань були проведені профспілкові збори. На них розглядалися різні питання внутрішньоспілкової роботи, в тому числі: обговорення змін у трудовому законодавстві, внесення змін та доповнень до колективного договору на 2020 рік, забезпечення профспілкового контролю за дотриманням Правил внутрішнього трудового розпорядку тощо.

На засіданнях профспілкового комітету обговорювалися такі питання, як підсумки виконання колективного договору, мотивація профспілкового членства, організацію літнього оздоровлення членів профспілки та їх дітей влітку 2020р., погодження тарифних розрядів та надбавок педагогічним працівникам, доплат за умови праці обслуговуючому персоналу, погодження тижневого навантаження педагогічним та медичним працівникам, аналізували причини виробничого травматизму та засобів його профілактики, надання профспілкової допомоги членам профспілки в зв’язку з хворобами, одруженням, народженням дитини тощо. Прийняті рішення доводилися до відома членів нашої профспілки.

На протязі року надавалися консультації з охорони праці працівникам нещодавно прийнятим на роботу.

Завдяки злагодженій роботі профкому та адміністрації з усіх напрямків життєдіяльності колективу вдалося уникнути конфліктних ситуацій.

У 2020 році комісія з культурно - масової роботи організовувала та проводила заходи:
- святкування Різдва

- привітання ювілярів

- святковий «вогник» до міжнародного жіночого дня 8 березня

- відвідування театрів, музею

- організували екскурсію у Вілково

Бажаємо всім колегам успіху, натхнення і наполегливості.

Профком первинної профспілкової організації ЗДО №17 м.Миколаєва. Голова профкому Несвєтайлова Л.С., нагороджена нагрудним знаком ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Профспілковий лідер»
Категорія: Новини членських організацій | Переглядів: 327 | | Рейтинг: 0.0/0