Бути завжди з колективом і відчувати пульс життя всіх колег

Про роботу профкому
Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи
Миколаївської обласної ради за 2020 рік


Відповідно до Статутних завдань було проведено 5 профспілкових зборів. На теми:

«Розгляд та затвердження плану роботи профспілкового комітету на 2020 р.», «Про виплату надбавки за престижність праці педпрацівникам МСЗОШ у січні 2020 р. не в повному обсязі». на яких розглянуті питання про роботу адміністрації та профкому по виконанню колективного договору за 2019рік, розгляд змін та доповнень до колективного договору на 2020 рік, про затвердження плану роботи на 2020 рік.

На засіданнях профкому розглянуті питання про роботу адміністрації та профкому по виконанню колективного договору за 2019 рік, розгляд змін та доповнень до колективного договору на 2020 рік, про затвердження плану роботи на 2020 рік, «Погодження графіку відпусток працівників на 2020 р.», «Про святкування Міжнародного жіночого свята», «Про розгляд справ і пропозицій», «Про нагородження Димо В.В. подякою міністерства освіти та науки України», «Про підготовку до оздоровлення членів профспілки та їх дітей влітку 2020 р.»,«Про відзначення професійного свята – Дня працівників освіти», «Аналіз та профілактика захворюваності серед працівників МСЗОШ  в період пандемії коронавірусної інфекції», «Про підготовку до відзначення Новорічних та Різдвяних свят.», «Про прийняття членів колективу у профспілку».Також приймали рішення щодо виділення профспілкових коштів на матеріальну допомогу членам профспілки налікування тощо.

Наша первиннна організація  у 2020 році приділяла також  увагу  питанню охорони життя і здоров,я працівників. Під постійним контролем знаходилися питання забезпечення засобами індивідуалного захисту та засобами дезинфекції членів колективу, проводився аналіз стану захворюванності.

Пропозиції щодо удосконалення роботи на наступний рік: проводити роботу, щодо профілактики професійних захворювань та оздоровлення членів профспілки, організувати кімнату релаксації в нашому закладі.

Ми разом святкували видатні події в житті колективу та подорожували по рідному краю. В 2020 році профком організовував екскурсію до Херсону , прогулянку на теплоході  по Дніпровським плаванням.


Голова профкому МСЗОШ Діана ХМАРУК

Категорія: Новини членських організацій | Переглядів: 317 | | Рейтинг: 0.0/0